15:39 28.07.2021

Київські правоохоронці здійснюють слідчі дії на полігоні будівельних і великогабаритних відходів №6

2 хв читати
Київські правоохоронці здійснюють слідчі дії на полігоні будівельних і великогабаритних відходів №6

Служба безпеки України здійснює слідчі дії на київському полігоні будівельних і великогабаритних відходів №6, розташованому на вул. Пирогівський шлях, 94-96, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Учора близько 30 співробітників Служби безпеки України прибули на полігон твердих побутових відходів №5 для виконання слідчих дій, тимчасово зупинивши роботу об’єкту. На сьогодні на полігоні №5 вдалося відновити роботу, щоб не створювати погіршення санітарно-екологічної ситуації в місті. У ПрАТ "Київспецтранс" наголошують, що сприяють проведенню слідчих дій, які не порушують встановленого режиму роботи підрозділів компанії", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що на полігонах №5 і №6 впроваджена і діє система моніторингу стану довкілля.

"На полігоні №5 щороку здійснюються дослідження ґрунту і повітря на території та в межах санітарно-захисної зони, стічних і поверхневих вод, а також контроль рівня і якості підземних вод. На полігоні №6 щороку проводяться лабораторні дослідження проб ґрунту і повітря", - наголошують у КМДА.

Там нагадують, що Київ є єдиним містом в Україні, де потоки побутових і будівельних відходів розділені й складуються на двох різних полігонах. Це дало змогу зменшити ризик пожеж.

Як повідомлялося, 27 липня орієнтовно 30 співробітників Служби безпеки України здійснювали на полігоні твердих побутових відходів №5 у с. Підгірцях біля Києва слідчі дії.

Правоохоронці побачили в діях із захоронення відходів на полігонах №5 і №6 ознаки кримінального злочину за ст.441 Кримінального кодексу України (екоцид).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА