13:46 02.08.2021

Співробітники ДФС провели обшуки в КО "Київзеленбуд"

1 хв читати

У понеділок, 2 серпня, співробітники ГУ Державної фіскальної служби в м. Києві в рамках досудового розслідування викрили групу компаній в ухиленні від сплати податків, повідомляє прес-служба ДФС у соцмережі Facebook.

"Посадові особи декількох товариств за попередньою змовою з посадовими особами Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд", (КО "Київзеленбуд"), у період 2019-2020 років шляхом укладання удаваних угод із "фіктивними" СГД ухилилися від сплати ПДВ на суму понад 30 млн грн", - розповів голова ДФС Вадим Мельник.

агалом за період 2019-2020 років зазначені підприємства на замовлення КО "Київзеленбуд" провели роботи з будівництва та реконструкції парків відпочинку в Києві на суму понад 220 млн грн.

За результатами проведених обшуків в офісних приміщеннях КО "Київзеленбуд" та інших товариств були виявлені та вилучені первинні фінансово-господарські документи за проведеними роботами з ремонту та реконструкції парків, тендерна документація тощо.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА