21:18 07.08.2021

В Одеській області триває ліквідація наслідків негоди

1 хв читати
В Одеській області триває ліквідація наслідків негоди

В Одеській області місцеве головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій ліквідує наслідки проливних дощів.

"Від учорашнього дня, рятувальники беруть участь у ліквідації наслідків стихії на відкачування дощової води з прибудинкових територій і будинків, а також за допомогою бензорізу прибирали дерево в місті Чорноморськ, яке впало на дитячий майданчик", - повідомляє відомство на сторінці Facebook у суботу.

Зазначається, що відкачування води провели в таких н.п.: с. Торосове, смт Велика Михайлівка, м. Роздільна, с. Степанівка, м. Подольск.

Як повідомляється, ситуація ускладнюється тим, що значний обсяг води не має можливості сходити самопливом, тому місцевою владою організовано прорив траншеї бульдозером для спуску води. У деяких селах проведено роботу з влаштування каналів для відведення дощової води, рівень якої знижується.

Раніше вранці повідомлялося, що через негоду знеструмлено 339 населених пунктів у восьми областях. Також у чотирьох областях через падіння дерев частково пошкоджено покрівлі будівель і спостерігається підтоплення домогосподарств.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА