12:54 18.08.2021

У Києві у середу обмежать рух через репетицію параду

2 хв читати
У Києві у середу обмежать рух через репетицію параду

У Києві в середу, 18 серпня, передбачено масштабні перекриття і зміни руху громадського транспорту через проведення першої репетиції військового параду до Дня Незалежності, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Сьогодні, 18 серпня, в центрі столиці відбудеться перша репетиція параду військ вулицею Хрещатик та майданом Незалежності, а також артилерійського салюту на Трухановому острові", - зазначено в повідомленні.

Загалом буде проведено три репетиції, 18, 20 і 22 серпня, під час яких з 15:30 до 1:15 заплановано тимчасове обмеження руху і зміну маршрутів громадського транспорту.

Обмеження руху діятимуть під час руху зведеної механізованої колони до місця проведення репетицій на вул. Хрещатик і Майдані Незалежності, під час повернення до місця тренування для другого проходження механізованої колони в повному складі, а також після завершення репетицій.

Окрім того, 18, 20 і 22 серпня з 15:30 до 1:15 заплановано обмеження руху транспортних засобів на вул. Льва Толстого (на ділянці від вул. Терещенківської до площі Льва Толстого) і на вул. Петра Сагайдачного (на ділянці від Боричевого узвозу до вул. Ігорівської). На час обмеження руху буде внесено зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту. У разі необхідності буде організовано роботу додаткових автобусних маршрутів.

Повний список перекритих вулиць і змін до маршрутів громадського транспорту розміщено на сайті КМДА.

Окрім того, 18, 20, 22 і 24 серпня призупинять функціонування парковки, зокрема на місцях стоянки транспортних засобів Збройних сил України, які перевозять особовий склад піших парадних розрахунків, на бульварі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вул. Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі.

Під час тренувань 18, 20, 22 серпня буде обмежено доступ громадян на території, прилеглі до місць проведення артилерійського салюту на Трухановому острові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

Ворожий комплекс спостереження "Муром-М" вразили ударні БПЛА в селищі Бєлгородської області

Окупанти за добу завдали два ракетних і 58 авіаударів по Україні, обстріляли понад 120 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА