08:33 19.08.2021

На Закарпаттті тривають пошуки чотирьох дітей

2 хв читати
На Закарпаттті тривають пошуки чотирьох дітей

У Закарпатській області до пошуків чотирьох дітей задіяні рятувальники, поліція, працівники лісового господарства та місцеве населення, повідомила прес-служба Держслужби з НС.

"Станом на 8:00 19 серпня пошуки дітей тривають. Загалом до пошукових робіт залучено 73 людини і 8 одиниць техніки, 2 собаки", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, від ДСНС - 23 людини і 3 одиниці техніки, від Нацполіції - 22 людини, 4 одиниці техніки та 2 собаки, місцеве населення - 20 осіб, працівники лісового господарства - 8 осіб та одна одиниця техніки.

У відомстві зазначили, що діти ромської національності (2007 і 2014 р.н.) втратили орієнтир та заблукали 18 серпня під час збору ягід та грибів у лісовому масиві поблизу с. Порошково Ужгородського району.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив про створення штабу з пошуку дітей. За його словами, життя дітей перебувають під загрозою з причини зниження температури в лісі до 9 градусів за Цельсієм.

Монастирський зазначив, що, крім рятувальників і поліції, задіяні сили Національної гвардії, волонтери та коптери.

"Шукаємо: Миколу - 6 років, Людмилу - 5 років, Машу - 7 років, Даніелу - 8 років", - зазначив міністр МВС.

За його словами, Микола - чорнявий, худорлявий. Одягнений у чоботи, светр чорного кольору, чорні спортивні штани. Людмила - блондинка, худорлява, одягнена в синє плаття і чобітки. Маша - блондинка, худорлява. Одягнена в спортивку і чобітки. Даніела - світловолоса, худорлява. Одягнена в чорну сукню і чобітки.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА