15:14 21.08.2021

Заступник генсека НАТО Джоане їде до Києва на "Кримську платформу" і 30-річчя незалежності України

1 хв читати
Заступник генсека НАТО Джоане їде до Києва на "Кримську платформу" і 30-річчя незалежності України

Заступник генерального секретаря НАТО Мірча Джоане їде в Україну для участі у "Кримській платформі" та відзначення 30-річчя незалежності України.

Відповідний анонс поширила штаб-квартира НАТО в Брюсселі в суботу.

"23 серпня заступник генерального секретаря візьме участь в інавгураційному саміті "Кримської платформи", на якому він виступить на інавгураційній сесії і в панельній дискусії "Загрози Азовського та ширшого Чорноморського регіону як виклик міжнародній безпеці: консолідація зусиль та пошуки шляхів деокупації". 24 серпня він візьме участь у святкуванні 30-річчя незалежності України", - йдеться в повідомленні.

У НАТО також деталізували, що під час візиту Джоане проведе двосторонні зустрічі зі спікером Верховної Ради України Дмитром Разумковим, віце-прем'єром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною, віце-прем'єром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексієм Резніковим, секретарем Ради національної безпеки і оборони Олексієм Даніловим, головою парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександром Мережком та заступником голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар’яною Безуглою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА