14:35 25.08.2021

Разумков обговорив із керівництвом СКУ співпрацю в рамках "Кримської платформи" та наслідки запуску "Північного потоку-2"

1 хв читати
Разумков обговорив із керівництвом СКУ співпрацю в рамках "Кримської платформи" та наслідки запуску "Північного потоку-2"

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков обговорив із керівництвом Світового конгресу українців (СКУ) питання подальшої спільної боротьби із поширенням антиукраїнської пропаганди, співпраці в рамках "Кримської платформи" і наслідки введення в експлуатацію газопроводу "Північний потік-2".

"Провів зустріч із керівництвом Світового конгресу українців, який робить великий внесок у відстоювання інтересів нашої держави у світі. Українська громада докладає чимало зусиль для консолідації міжнародної спільноти на підтримку України та протидії російській агресії. Вдячний їм за активну позицію. Ми маємо й надалі разом боротися з поширенням антиукраїнської пропаганди", - зазначив спікер на своїй сторінці у Facebook.

Водночас він наголосив на необхідності працювати над тим, щоб зв'язок між українською громадою з усього світу та державою ставав міцнішим.

"З представниками Світового конгресу українців обговорювали, як ми можемо співпрацювати за всіма зазначеними напрямами. Також серед порушених питань - залучення інвесторів в Україну, робота в рамках "Кримської платформи", а також небезпека від введення в експлуатацію газопроводу "Північний потік-2", - додав Разумков.

Джерело: https://www.facebook.com/dmytro.razumkov/posts/212009957570186

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА