07:40 02.09.2021

Зеленська взяла участь у зустрічі з жінками-лідерами Power women

2 хв читати

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у зустрічі з жінками-лідерами Power women у рамках робочого візиту президента України в США.

"У рамках робочого візиту президента України в США перша леді Олена Зеленська взяла участь у зустрічі з жінками-лідерами Power women, на якій поділилася власним досвідом у ролі першої леді і розповіла про кожний напрям діяльності", - сказано в повідомленні, оприлюдненому на сайті глави держави в ніч на четвер.

До дискусії приєдналися представниці дипломатичних кіл США.

"Рівень жіночої сили сьогодні неймовірний, саме вона ініціює великі зміни. Для мене важливо, що ми можемо зібратися всі разом та поговорити про виклики, що постають перед нами чи не щодня, а також послухати та підтримати одна одну. Часто саме через такі розмови й дискусії ми можемо віднаходити правильні шляхи для подолання викликів сьогодення", - цитує Зеленську сайт президента України.

На зустрічі перша леді України поінформувала про основні напрями своєї діяльності - рівні права жінок і чоловіків, реформа харчування в школах, розвиток безбар'єрної України та культурна дипломатія - і поділилася результатами, яких вдалося досягти за останній час. Так, Олена Зеленська розповіла про участь України в "Партнерстві Біарриц", Київському саміті перших леді та джентльменів "М'яка сила у новій реальності" і мережу україномовних аудіогідів.

Зокрема, обговорювалися можливі шляхи розвитку гуманітарного форуму. Учасники домовилися обмінятися думками про розвиток формату і наповнення саміту.

На завершення зустрічі учасники ставили один одному питання і предметно дискутували стосовно проблем, які турбують їх країни і суспільства сьогодні. Жінки-лідери звернули увагу на важливість інституалізації роботи дружини президента.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА