20:30 13.09.2021

Політолог Фесенко про відео з дачею хабара "нардепу Леросу": Це всього лише епізод "війни компроматів"

1 хв читати
Політолог Фесенко про відео з дачею хабара "нардепу Леросу": Це всього лише епізод "війни компроматів"

Поява в інформаційному просторі відеозапису, на якому людина, схожа на народного депутата Гео Лероса, отримує пакет із грошима, є черговим епізодом війни компроматів, яка триває в українській політиці, вважає політолог Володимир Фесенко.

"Одна з особливостей нашої політики - це війна компроматів із використанням записів телефонних розмов, а іноді й відеофайлів. Як виявилося, в цій війні "бумеранг може повертатися". Півтора роки тому нардеп Гео Лерос прославився відеокомпроматом, який він нібито отримав від якогось анонімного джерела. І ось тепер відеокомпромат з'явився проти самого Гео Лероса", - написав Фесенко у Facebook у понеділок.

Він зазначив, що не може ручатися ні за достовірність зазначеного відео, ні за його автентичність. "Для мене це лише епізод війни компроматів, а ситуацію з Леросом нехай перевіряють компетентні органи", - наголосив політолог.

Фесенко додав, що ця ситуація є "великим простором для різноманітних конспірологічних версій".

"Вкотре підтверджується одна із закономірностей української політики: на кожного "компроментера" знайдеться свій компромат, або на кожного розповсюджувача компромату знайдуть компромат проти нього", - резюмував Фесенко.

Раніше в одному з українських Telegram-каналів було оприлюднено відео, на якому людина, схожа на народного депутата Гео Лероса, отримує пакет, імовірно, з грошима. Пізніше зазначений відеозапис на своїй сторінці у Facebook оприлюднив також нардеп Юрій Камельчук (фракція "Слуга народу").

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА