16:50 20.09.2021

У Тель-Авіві пройде Перша Бізнес-презентація української нерухомості для ізраїльських інвесторів

2 хв читати

Перша Бізнес-презентація нерухомості в Україні для ізраїльських інвесторів, організована Global Israeli Initiative спільно з UkraineInvest і Посольством України в Державі Ізраїль, пройде 26-26 жовтня в Тель-Авіві. Про це повідомила глава міжнародної платформи для співпраці та інтеграції Global Israeli Initiative Альона Новгородська.

«Посольство і наша організація прийшли до рішення про проведення цього заходу в гібридному форматі - online/offline, будуть зібрані потенційні ізраїльські інвестори, 50-70 осіб щодня. Виступатиме Посол Євген Корнійчук, а також керуючий директор організації при Кабміні UkraineInvest (він братиме участь online). Також ізраїльські спікери будуть присутні на заході фізично, українські - за допомогою телемостів», - сказала вона.

Альона Новгородська підкреслила, що на сьогодні вже отримано понад 500 відгуків на захід і близько 200 заповнених форм на участь.

«У нашій презентації братимуть участь 4 великі будівельні компанії (3 українських і одна - ізраїльсько-українська), які ведуть об'єкти по всій Україні, не конкуруючі між собою, оскільки одні будують в сегменті «преміум», інші в «економ». Всі вони проведуть свої презентації. Буде презентовано зріз по будівельному ринку України і тенденції в сфері української нерухомості. Окрема сесія буде присвячена законодавчим нюансам», - зазначила вона.

Організатор заходу також підкреслила, що презентація пройде в новому Українському домі.

«Ми ще його називаємо Український культурний центр або Український бізнес-центр. Посольство планує запустити його до кінця вересня, локація вже практично повністю готова, ремонт завершений. Український дім буде розміщений неподалік Посольства, це нова двоповерхова будівля», - сказала Альона Новгородська.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА