16:06 21.09.2021

Вихідними у Карпатах стане набагато тепліше

2 хв читати
Вихідними у Карпатах стане набагато тепліше

Декілька днів тому арктична маса принесла помітний холод в Україну. Сонце якщо й виглядає, то світить під меншим кутом, постійно утворюються низькі хмари. Карпати в повній мірі відчули, та й ще у найближчі дні відчують, майже листопадові холодні дні. 22 вересня, у 22.21 за Київським часом настає астрономічна осінь. А на високогір'ї Карпат - майже зима, вночі зафіксована температура до -6 °С. За прогнозом Sinoptik.ua у середу очікується сніг та сніг з дощем. Для мандрівників, які бажають влаштувати для себе антистресову програму, Карпати за любої погоди підходитимуть ідеально. Ліс, гриби, баня, кришталеве чисте повітря - що ще потрібно туристу? А для любителів рафтингу погода поки що теж непогана, можна отримати порцію адреналіну.

Ще декілька днів у Карпатах дощитиме, похмуро, але до вихідних проясниться, місцями очікується навіть до +20 °С. Кожен може підготувати для себе туристичну поїздку-антистрес у гори на вихідні, але погоду потрібно обов'язково промоніторити заздалегідь, адже погода в горах відрізняється миттєвими змінами.

В Івано-Франківській області, як і всюди по Україні, очікується пересування атмосферних фронтів, холодне повітря витіснятиметься, до вихідних потеплішає. У горах очікуються тумани, прохолодна погода. 24 вересня може бути посилення південно-західного та західного поривчастого вітру.

У Буковелі погода на цьому тижні буде змінюватися кілька разів протягом дня, то сонце, то дощ. Холодно, вдень +5...+9 °С, вночі +1...+4 °С. У вихідні потеплішає, +16 °С. У середу і в п'ятницю пройдуть дощі.

У Ворохті у середу, 22 вересня, очікується сніг з дощем, денна температура до +5 °С, вночі 0...+1 °С. Субота обіцяє бути ясною, вдень до +11 °С. У неділю мінлива хмарність, повітря прогріється до +14 °С.

Закарпаття

У Сваляві на цьому тижні денна температура буде поступово підвищуватися: у середу +8 °С, у четвер +11 °С, у п'ятницю +16 °С, на вихідних потеплішає до +20 °С. Сонце по-справжньому пригріє тільки у вихідні. У середу і в п'ятницю очікуються дощі.

У Рахові найнижча денна температура на цьому тижні - у середу, +5 °С; найвища - у неділю, +14 °С. Дощі пройдуть 22 та 24 вересня.

Львівська область

У Сколе опади припиняться до п’ятниці. У суботу буде гріти сонечко, вдень до +14 °С. У неділю - похмуро, але температура повітря стане вище, +16 °С.

У Турці, невеликому містечку, розташованому у Карпатах на лівому березі річки Стрий, між горами Шименка, Кичера, Вінець та Осовня, в найближчі дні періодично дощитиме, погода буде прохолодною, +8...+11 °С. У вихідні потеплішає до +18 °С.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Американський безпілотник MQ-9 Reaper здійснив аварійну посадку в Польщі

19 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Окупанти за минулий день здійснили 50 обстрілів прикордоння Сумської області

Канада підписала угоду з Німеччиною про сприяння торгівлі водневим паливом, знижуючи імпорт російської нафти

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Глава МЗС Болгарії Габріель погодилася сформувати новий уряд

Через КПП "Вишнє Нємецьке - Ужгород" на українсько-словацькому кордоні тимчасово обмежать рух

З додатковою допомогою ЗСУ зможуть повільно відтісняти росіян - сенатор США Рід

Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати перевагу над кількісно переважаючим противником - Сирський

ЄБА просить Кабмін і ОП вирішити проблему швидкопсувних вантажів на польському кордоні

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА