14:49 24.09.2021

Близько 89 тис. учнів з 1 вересня пішли на самоізоляцію - Кузін

1 хв читати
Близько 89 тис. учнів з 1 вересня пішли на самоізоляцію - Кузін

Близько 89 тис. учнів та 3,367 тис. учителів пішли на самоізоляцію з 1 вересня через те, що контактували з хворими на COVID-19, повідомив заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін під час прес-брифінгу в Києві в п'ятницю.

"За минулу добу захворіло 402 учні та 226 учителів. Випадки захворюваності призводять до припинення навчального процесу в закладах освіти. Лише вчора на самоізоляцію відправили майже 7,3 тис. учнів, а з 1 вересня близько 89 тис. - це ті учні, які мали бути на самоізоляції через те, що контактували з хворим на COVID-19", - сказав він.

Кузін додав, що протягом четверга на самоізоляцію відправили також 240 вчителів і працівників, а з 1 вересня - 3,367 тис.

"Загалом нині на самоізоляції перебуває близько 3 тис. класів. На дистанційній формі роботи - 145 закладів середньої освіти, які у зв'язку з реєстрацією випадків коронавірусу перевели навчальний процес на "дистанційку", - додав санлікар.

Заступник міністра повідомив, що з 20 вересня освітні заклади і далі працюватимуть за умови наявності 80% вакцинованого персоналу принаймні однією дозою вакцини, за наявності діючої довідки про тестування або сертифіката одужання.

"Обмеження "жовтого" рівня не поширюватимуться на заклади дошкільної освіти, спеціалізованої освіти та 1-4 класи", - додав Кузін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА