20:11 30.09.2021

Офіс захисту бізнесу створений при МВС

2 хв читати
Офіс захисту бізнесу створений при МВС

Міністерство внутрішніх справ України (МВС) запустило роботу Офісу захисту бізнесу при відомстві, керівником якого визначено радника міністра внутрішніх справ України, екс-заступника голови МВС Антона Геращенка.

"Сьогодні ми запускаємо додатковий механізм оперативного захисту - відкриваємо консультативно-дорадчий орган - Офіс захисту бізнесу при Міністерстві внутрішніх справ України, де кожен підприємець і інвестор зможе отримати необхідну допомогу і ефективно захистити свої права. Наша глобальна мета - зробити бізнес-середовище в Україні максимально захищеним і привабливим для інвесторів! Як українських, так і зарубіжних", - повідомляється на сайті МВС у четвер увечері.

Конкретними напрямами роботи Офісу захисту бізнесу будуть протидія рейдерству, боротьба з корупцією і зловживаннями щодо бізнесу в структурах МВС, детінізація ринку тютюну, спирту і палива, допомога Державній митній службі та іншим правоохоронним органам у боротьбі з контрабандою, питання боротьби з контрафактною продукцією, порушенням авторських прав та підробкою торговельних марок.

У полі зору і реагування Офісу захисту бізнесу будуть і інші питання порушення прав підприємців правоохоронцями в структурах МВС - Національної поліції, Державній службі з надзвичайних ситуацій, Державній міграційній службі.

Як повідомлялося, днем раніше створення Офісу захисту бізнесу анонсував міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. "Я прийняв рішення про створення в структурі МВС Офісу з питань захисту бізнесу. Його буде координувати радник Антон Геращенко. Відповідальним за захист бізнесу буде перший заступник Євген Єнін. Від Нацполіції в Офіс увійдуть - глава Нацполіції Ігор Клименко і заступник керівника Головного слідчого управління Нацполіції Сергій Пантелєєв. Загальний контроль за роботою цієї структури залишаю за собою", - сказав він.

Міністр наголосив, що МВС має стати центром підтримки і захисту бізнесу, що можливо лише за умови тісної співпраці МВС, парламенту і підприємців.

Зі свого боку перший заступник глави Нацполіції Михайло Кузнєцов зазначив, що протягом трьох місяців буде реальний результат у боротьбі з контрафактною, нелегальною, тіньовою продукцією в сфері алкоголю, тютюну, палива і харчових продуктів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА