14:35 04.10.2021

Порошенко про розслідування Pandora Papers: Під ударом опинилася держава Україна

2 хв читати
Порошенко про розслідування Pandora Papers: Під ударом опинилася держава Україна

Міжнародні фінансові злочини президента України Володимира Зеленського та його партнера Ігоря Коломойського, про які повідомили світові ЗМІ, не розслідуються в Україні, заявив п'ятий президент, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко.

"Я шокований, що представники монобільшості навіть не згадали про те, про що сьогодні говорить весь світ. Говорити сьогодні треба про злочини, про міжнародні злочини вищого керівництва держави й особисто Володимира Зеленського. На жаль, тепер під ударом опинилася держава Україна, коли через дії президента Зеленського Україна фігурує у світі як держава, лідер якої причетний до глобальної корупції, до відмивання вкрадених в Україні грошей спільно зі своїм бізнес-партнером Коломойським", - наводить слова Порошенка під час погоджувальної ради прес-служба політсили.

Він додав, що про це говорять відомі ЗМІ: The Guardian, El Pais, The Washington Post, Euronews, CNN, Deutsche Welle.

"Останнє місце, де про це можна говорити, – парламент. Керівництво монобільшості намагається і тут закрити рота ... Йдеться про те, що спільно з Коломойським $40 млн було вкрадено.  Зеленський не є Голобородьком, і про це було відомо ще з 2019 року. Це не розслідувалося, бо на сьогодні найвище політичне керівництво пов’язане з СБУ, яке має конфлікт інтересів і спільно брало участь у цих злочинах; з іншими 100% своїми керівниками правоохоронних органів", - констатує політик.

"Я переконаний, що це неприпустимо", - наголосив Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА