20:03 04.10.2021

Пожежа в лікарні Білої Церкви забрала життя однієї пацієнтки, відкрито справу

1 хв читати
Пожежа в лікарні Білої Церкви забрала життя однієї пацієнтки, відкрито справу

Київська обласна прокуратура повідомляє про загибель пацієнтки міської лікарні міста Білої Церкви Київської області, де в понеділок сталася пожежа.

"За попередніми даними, 4 жовтня у міській лікарні міста Білої Церкви, в одній із палат гематологічного відділення сталося загоряння меблів. Присутніх у відділенні було евакуйовано, однак одна з пацієнток загинула. Причини смерті жінки та загоряння встановлюються", - повідомляється на сайті обласної прокуратури.

Згідно з повідомленням, Білоцерківська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей (ч.2 ст.270 Кримінального кодексу України).

Раніше Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомила про пожежу в двоповерховій будівлі першої міської лікарні Білої Церкви внаслідок замикання електрообігрівача, через що з будівлі довелося евакуювати 13 осіб. "Постраждала одна людина, 1945 р. н... Пожежу ліквідовано на площі 1 кв. м., з медперсоналом виконано евакуацію 13 хворих. До гасіння було залучено 18 осіб та п'ять одиниць техніки ДСНС", - повідомили у відомстві.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА