11:53 05.10.2021

Наступне засідання РНБО буде присвячене проблемам контрабанди та надрокористування - Данілов

1 хв читати
Наступне засідання РНБО буде присвячене проблемам контрабанди та надрокористування - Данілов

Наступне засідання Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) буде присвячене проблемам контрабанди та використання надр країни, воно відбудеться 8 або 15 жовтня залежно від рішення президента України, заявив секретар відомства Олексій Данілов.

"Найближче засідання Ради національної безпеки і оборони має відбутися або цієї п'ятниці (8 жовтня - ІФ), або наступної п'ятниці (15 жовтня - ІФ). Це залежить від того, яке рішення прийме президент нашої країни", - заявив Данілов в інтерв'ю журналістам у Ситуативному центрі в Офісі президента у вівторок.

За його словами, на засіданні буде заслухано ситуацію про стан справ із контрабандистами в Україні. "Кожен відповідальний державний орган повинен буде відзвітувати щодо кожної особи, на яку було накладено санкції за контрабанду", - сказав Данілов.

"Друга ситуація буде пов'язана з надрами. Ми вже майже закінчили ситуацію, пов'язану з публічним (освітленням - ІФ) з усіма надрами. Вона буде у відкритому доступі, і ви всі це побачите після засідання РНБО", - розповів секретар РНБО.

За його словами, "там будуть також ті ліцензії, які, до слова, на сьогодні у багатьох кампаній, як з'ясувалося, рахуються на офшорах".

Данілов також анонсував появу протягом найближчих днів низки указів щодо рішень РНБО, пов'язаних із т. зв. злодіями в законі та з криміналітетом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА