11:09 15.10.2021

До Одеси прибув корабель ВМС України, який зазнав лиха

1 хв читати
До Одеси прибув корабель ВМС України, який зазнав лиха

Корабель Військово-Морських сил України (ВМС), який зазнав лиха в акваторії Чорного моря, в четвер увечері прибув до Одеси, повідомила прес-служба ВМС Збройних сил України (ЗСУ).

"Корабель Військово-Морських сил ЗС України, який під час виконання завдань за призначенням зазнав лиха в акваторії Чорного моря, повернувся до пункту постійної дислокації в місті Одеса", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що екіпаж локалізував наслідки аварійної ситуації і не допустив подальшого затоплення відсіків корабля.

Повідомляється також, що корабель відновлять у короткі терміни, після чого він продовжить виконувати завдання за призначенням у складі ВМС ЗС України.

Раніше повідомлялося, що частину команди пошкодженого напередодні судна ВМС ЗСУ в акваторії Чорного моря було доставлено до пункту постійної дислокації. Решта команди і задіяні військові забезпечують здійснення заходів щодо боротьби за живучість корабля, який буксирують до Одеси.

13 жовтня в акваторії Чорного моря внаслідок погіршення погодних умов пошкодження зазнало судно національного флоту України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА