12:29 02.11.2021

Резніков може залишити ТКГ - Арестович

1 хв читати
Резніков може залишити ТКГ - Арестович

Віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков після подання заяви про звільнення може також залишити і посаду першого заступника глави Української делегації у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на сході України (ТКГ), повідомив речник Української делегації у ТКГ Олексій Арестович.

"Олексій Резніков, який може обійняти посаду міністра оборони, тепер навряд чи братиме участь у роботі Тристоронньої контактної групи з питань Донбасу. А поки що (роботу Української делегації у ТКГ - ІФ) вестиме Мережко Олександр - як заступник глави делегації. Він веде замість Резнікова вже два останні засідання ТКГ", - розповів Арестович агентству "Інтерфакс-Україна".

Резніков обіймає посаду першого заступника глави Української делегації у ТКГ з 5 травня 2020 року. З червня 2021 року заміщає главу Української делегації Леоніда Кравчука, який проходить реабілітацію після перенесеної на серці операції.

Як повідомлялося, 1 листопада Резніков подав заяву про відставку з посади віце-прем'єр-міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Відповідну заяву зареєстровано в апараті Верховної Ради.

Резніков є можливим кандидатом на призначення на посаду міністра оборони України, а на посаду міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій розглядається кандидатура нардепа від "Слуги народу" Ірини Верещук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА