12:28 04.11.2021

Верещук планує брати участь у ТКГ, а питання про можливе її керівництво адресує Зеленському

1 хв читати
Верещук планує брати участь у ТКГ, а питання про можливе її керівництво адресує Зеленському

Кандидат на посаду віце-прем'єра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук планує брати участь у Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу, а питання про можливе її керівництво адресує президентові України Володимиру Зеленському.

"Я планую брати участь. Щодо мого головування, це питання до вищого політичного керівництва держави", - сказала Верещук на пленарному засіданні у четвер, відповідаючи на запитання народних депутатів.

Як повідомлялося, Олексій Резніков 1 листопада 2021 року подав заяву про відставку з посади віце-прем'єра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Він обіймає посаду першого заступника голови Української делегації у Тристоронній контактній групі з 5 травня 2020 року. З червня 2021 року заміщає голову Української делегації Леоніда Кравчука, який проходить реабілітацію після операції на серці.

4 листопада 2021 року Верховна Рада призначила Резнікова міністром оборони. Він заявив, що, ймовірно, не продовжуватиме роботу у ТКГ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА