14:42 09.11.2021

На Черкащині "червону" зону щодо COVID-19 впровадять 12 листопада - Держкомісія

1 хв читати
На Черкащині "червону" зону щодо COVID-19 впровадять 12 листопада - Держкомісія

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ НС) на засіданні у вівторок, 9 листопада, ухвалила рішення про переведення Черкаської області до "червоної" зони епідеміологічної небезпеки, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

"Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 12 листопада 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Черкаської області", - написав Нємчінов у Telegram-каналі.

Зазначається, що "червоний" рівень епідемічної небезпеки передбачає низку обмежень. Зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо. Обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників та відвідувачів закладів та заходів вакциновані.

На повністю вакцинованих громадян також не діють обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення.

Черкаська область стала 18-м регіоном України, в якому встановлено "червоний" рівень епіднебезпеки. Раніше максимальний рівень було встановлено у Києві та Київській області, а також у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

У зоні ризику також перебувають Вінницька та Харківська області. У "жовтій" зоні залишаються лише Кіровоградська й Тернопільська області.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА