16:02 09.11.2021

Заступник голови меджлісу кримськотатарського народу передав із в'язниці лист Порошенку

1 хв читати
Заступник голови меджлісу кримськотатарського народу передав із в'язниці лист Порошенку

Перший заступник меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов, затриманий в окупованому Криму, передав через свого адвоката Миколу Полозова лист із вдячністю п'ятому президенту України, лідеру партії "Європейська солідарність" Петру Порошенку.

"Більшість із нас намагається забезпечити добробут своєї сім’ї. Захистити рідних та близьких від усіляких загроз. Створити умови для їх безпечного та спокійного життя. Я також. Але ворог забрав мене у моїх рідних. І хоча моя боротьба за них та багатьох інших триває і в стінах тюрми, я не можу безпосередньо кожен день бути їм опорою", - написав Джелялов, передає прес-служба "Євросолідарності".

Він також подякував друзям, знайомим і всім небайдужим людям за допомогу та увагу до його сім'ї.

"Така підтримка та увага не просто прояв людяності та патріотизму. Вона надає нам змогу продовжувати боротьбу за свободу, демократичний розвиток, цілісність та незалежність нашої держави", - наголосив Джелялов.

У свою чергу Порошенко наголосив, що продовжить боротьбу за звільнення політв'язнів Кремля.

"Нарімане, ми будемо боротися за Вас, за решту кримських татар та українців, які постраждали від анексії, за український Крим. Справедливість буде відновлена, вірю в це. Тримайтеся! Перемога попереду!" - заявив Порошенко.

Як повідомлялося, Порошенко взяв під опіку сім'ю затриманого окупаційною владою Криму кримського татарина Нарімана Джелялова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА