14:45 17.11.2021

Наземні пішохідні переходи на Арсенальній площі у Києві обладнають у 2022 році

1 хв читати
Наземні пішохідні переходи на Арсенальній площі у Києві обладнають у 2022 році

Наземні пішохідні переходи через вул. Грушевського, вул. Мазепи та вул. Московську у Печерському районі Києва буде збудовано у 2022 році, відповідне розпорядження №2657 про реконструкцію світлофорного об'єкту на зазначених вулицях Київська міськдержадміністрація ухвалила 16 листопада.

Згідно з ним, замовником робіт визначено КП "Центр організації дорожнього руху".

За даними КМДА, кошти на реалізацію переходів буде залучено в інвестора. Розробку проектної документації профінансує компанія A Development, що реалізує проект на Арсенальній площі.

"Розуміючи важливість переходу для цієї території і проекту, ми підтримали фінансово розробку проектної документації, далі проект реалізується без нашої участі", – повідомили "Інтерфакс-Україна" у прес-службі компанії A Development.

За інформацією, яку підтвердили агентству "Інтерфакс-Україна" декілька джерел, проект наразі перебуває на експертизі.

Крім проекту громадського простору на Арсенальній площі, який відреставрували в рамках проекту A-Station, компанія A Development також є девелопером ТРЦ Smart Plaza Polytech, відкритого в 2018 році на просп. Перемоги, 24 біля станції метро "Політехнічний інститут" та Smart Plaza Obolon на вул. Маршала Тимошенка, 21, відкритого у 2019 році та придбаного групою Dragon Capital.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА