16:55 24.11.2021

У Миколаєві припинили діяльність мережі підпільних АЗС

1 хв читати
У Миколаєві припинили діяльність мережі підпільних АЗС

Миколаївські правоохоронці припинили діяльність мережі підпільних автозаправних станцій, які працювали з грубими порушеннями чинного законодавства, більшість навіть не мали дозвільних документів, повідомляє прес-служба поліції Миколаївщини у середу.

"Оперативники управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області та слідчі обласної поліції викрили злочинну схему придбання та продажу низькоякісних нафтопродуктів без сертифікатів відповідності, паспортів якості і декларацій відповідності", - йдеться у повідомленні.

У ньому уточнюється, що представники АЗС закуповували несертифіковане пальне виключно за готівку.

"Надалі реалізовували нафтопродукти через заправні станції, більшість з яких функціонували без дозвільних документів. Інші – з грубими порушеннями норм чинного законодавства. А саме: порушення правил пожежної безпеки на АЗС та порушення законодавства про працю", - наголошують у поліції.

Там уточнюють, що протягом 22-23 листопада правоохоронці спільно з представниками Держпраці та Держслужби з надзвичайних ситуацій здійснювали санкціоновані обшуки за місцями розташування заправних станцій.

"Вилучили пального на суму майже 2 млн грн, спецобладнання, чорнові записи, господарську документацію та кошти. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно", - зазначають у поліції.

Правоохоронці додають, що досудове розслідування, розпочате за ст. 364-1 (зловживання повноваженнями посадовцем юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України триває. Відбуваються слідчі дії щодо встановлення всіх залучених до схеми та притягнення їх до відповідальності.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА