16:47 25.11.2021

Нацполіція обшукала приміщення центрального апарату ДП "Укрспирт" – керівник підприємства

1 хв читати
Нацполіція обшукала приміщення центрального апарату ДП "Укрспирт" – керівник підприємства

Співробітники Головного слідчого управління Національної поліції України провели вранці 25 листопада обшуки у приміщенні центрального апарату ДП "Укрспирт" та вдома у керівника підприємства Сергія Блескуна.

"Сьогодні у приміщенні центрального апарату ДП "Укрспирт" та у мене вдома відбулись обшуки. Їх проводила слідча група Головного слідчого управління Національної поліції України. Нічого інкримінуючого не було виявлено", - написав Блескун у Facebook у четвер.

За його даними, підприємство здійснювало повну співпрацю з правоохоронцями та надавало їм усі необхідні документи.

"До слова, предметом обшуку стали документи, що стосуються підготовки ДП "Укрспирт" до приватизації", - заявив Блескун у соцмережі.

За даними керівника "Укрспирту", правоохоронці вилучили його телефон.

"Реформа спиртової галузі триває, у нас є конкретні результати. Але, на жаль, завжди є якісь підводні камені. Ми реформуємо десятилітню монополію. Напевно, є ще сили, яким не подобається, що в країні формується новий відкритий та конкурентний ринок. Проте з усією впевненістю я можу сказати, що підприємству нема за що переживати. Кожна наша дія була здійснена у правовому полі", - підсумував Блескун у повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА