06:55 26.11.2021

У ДТП на Харківщині троє людей загинули, п'ятеро постраждали

2 хв читати
У ДТП на Харківщині троє людей загинули, п'ятеро постраждали

Поліція встановлює обставини ДТП у Харківській області, внаслідок якої троє людей загинули, ще п'ятеро - госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

"Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

За інформацією в.о. начальника слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, у четвер, 25 листопада, близько 17:30 біля перехрестя кільцевої дороги та вул. Салтівське шосе сталося зіткнення автомобіля Chevrolet Nubira який їхав з боку Волчанська у напрямку Харкова та перетинав перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем MAN із напівпричепом, який їхав кільцевою дорогою з боку с.Затишшя у напрямку автодороги Харків-Липці та перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора. Після зіткнення MAN перекинувся на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час був автомобіль таксі Renault Logan. Крім того, напівпричіп сконтактував із автомобілем Suzuki СХ-4, який у цей час також знаходився на зустрічній смузі руху. В результаті ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, серед них малолітня дитина, загинули на місці пригоди. Їхні особи встановлюються.

Ще 5 людей, зокрема водії автомобілів Chevrolet та Suzuki, з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

41-річного водія вантажівки MAN затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Огляд місця події продовжується. Усі обставини ДТП встановлюються.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА