12:22 03.12.2021

Резніков про застосування Bayraktar на Донбасі: Ми не атакуємо у зоні проведення ООС

1 хв читати
Резніков про застосування Bayraktar на Донбасі: Ми не атакуємо у зоні проведення ООС

Міністр оборони України Олексій Резніков наголосив, що застосування Bayraktar з одним чітким пострілом по відповідній гарматній установці в зоні проведення Операції об'єднаних сил було вимушеним.

"Ви знаєте всім відомий факт, коли ми були змушені застосувати Bayraktar з одним чітким пострілом по відповідній гарматній установці. За даними нашої розвідки, сьогодні в окупаційних військах вже бояться записуватися на контракт і служити в таких установках. Вони розуміють, чим це може завершитися", - сказав Резніков під час години запитань до уряду у Верховній Раді в Києві в п'ятницю.

Глава Міноборони запевнив, що Україна не порушує Мінських домовленостей.

"Ми не атакуємо в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Якщо ворог, окупаційні війська здійснюють порушення режиму тиші, вбивають наших військових, ми попереджаємо через режим СЦКК, через СММ ОБСЄ про те, щоб вони припинили порушення Мінських домовленостей, режиму тиші. Якщо цей механізм не спрацьовує, Збройні сили, користуючись статтею 51 Статуту ООН "Право на самозахист", застосовують усі необхідні сили та засоби, і відповідають одразу відповідно", - пояснив Резніков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА