11:43 07.12.2021

ЮНІСЕФ розробляє п'ятирічну програму для України у сфері захисту дітей - голова Представництва

1 хв читати
ЮНІСЕФ розробляє п'ятирічну програму для України у сфері захисту дітей - голова Представництва

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розробляє п'ятирічну програму для України у сфері захисту дітей, повідомив голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін.

"Протягом наступних п'яти років ми підтримуватимемо порядок денний України до 2030 року. Ще раз хочу відзначити перед президентом, першою леді, що ми розробляємо наразі стратегію на п'ять років, базуючись на пріоритетах України. Насамперед ми хотіли б, щоб усі діти пройшли вакцинування у рамках першого етапу цієї програми", - сказав він на всеукраїнському форумі "Україна 30. Саміт "Діти" у вівторок у Києві.

Крім того, за його словами, необхідно забезпечити кожній дитині можливість здобути освіту. У зв'язку з чим другий етап програми буде спрямований на розвиток інструментів, які дадуть змогу усім дітям реалізувати свій потенціал та перейти до робочого життя в Україні.

Третій компонент програми передбачає підтримку дітей із особливими потребами.

У свою чергу виконавчий директор Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Генріетта Фор закликала Україну прискорити вакцинацію громадян від COVID-19, щоб скоротити ризики впливу пандемії на дітей.

Вона також зауважила проблеми дітей, які постраждали від збройного конфлікту на сході країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА