15:28 12.12.2021

Зеленський закликав звільнити заступника голови МВС Гогилашвілі через інцидент на блокпосту в Донецькій області

2 хв читати
Зеленський закликав звільнити заступника голови МВС Гогилашвілі через інцидент на блокпосту в Донецькій області

Президент України Володимир Зеленський вважає, що на інцидент за участю заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі може бути тільки одна реакція – звільнення.

Відповідну заяву Зеленського оприлюднено в його телеграм-каналі в неділю.

"На мою думку, на інцидент за участю заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі може бути тільки одна реакція. Прошу міністра внутрішніх справ і Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення заступника глави МВС. Упевнений, що відповідна заява вже написана самим заступником", - зазначив глава держави.

Він наголосив, що демократичний уряд не може існувати без буденної людської рівності, зокрема, без рівності тих, хто обіймає будь-які державні посади, і тих, хто їм підпорядковується.

"Хоч би як там було, відповіддю на законну вимогу представника поліції має бути коректна поведінка кожної людини. Незалежно від займаної посади, соціального статусу або інших обставин", - резюмував президент.

Як повідомлялося, в суботу на Youtube-каналі "Остання крапля" з'явилося відео, на якому Олександр Гогілашвілі на в'їзді в Донецьку область поскандалив з правоохоронцями, оскільки його машину зупинили.

Пізніше міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що ініціює проведення розслідування інциденту за участю заступника глави МВС Гогілашвілі і відсторонення його від посади на цей період.

Сам Гогілашвілі вибачився "за свою зайву емоційність" і пообіцяв сприяти проведенню розслідування інциденту на блокпосту в зоні ООС.

На сайті МВС зазначено що Гогілашвілі народився в 1973 році в Грузії. У 2019 році закінчив Львівський університет бізнесу і права за спеціальністю "Облік та оподаткування", у 2020 році закінчив цей же університет за спеціальністю "Право". У 2019-2019 рр. працював соціальним працівником Міжнародної громадської організації "Центр здорової молоді" (м. Київ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА