16:11 15.12.2021

Запуск руху транспорту Подільсько-Воскресенським мостовим переходом відкладено на 2022 рік

1 хв читати
Запуск руху транспорту Подільсько-Воскресенським мостовим переходом відкладено на 2022 рік

Запуск автомобільного руху Подільсько-Воскресенським мостовим переходом загальною протяжністю 10 км перенесено на наступний рік, його будівельна готовність становить 90%, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Ми планували, обіцяли відкрити автосполучення Подільсько-Воскресенським мостовим переходом цього року. Але відкриємо наступного. На темпах будівництва позначилася криза, яку спричинив коронавірус, були затримки матеріалів через локдауни, люди хворіли", – сказав мер під час презентації результатів роботи міської влади у 2021 році.

Кличко також нагадав, що звільнив свого профільного заступника через неефективну організацію роботи з будівництва переходу.

За даними мера, наразі роботи на об'єкті тривають. Було внесено зміни до проекту, який передбачає додатковий з'їзд на житловий масив Троєщина.

"Цей мостовий перехід дуже важливий для столиці, ми його добудуємо що б там не було. Я особисто контролюю це будівництво щодня", – зазначив Кличко.

Як повідомлялося, у листопаді-2021 Кличко звільнив заступника голови Київміськдержадміністрації Олександра Густєлєва через затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА