13:35 19.01.2022

Сутичка біля Печерського суду припинилася, мітингувальники зайняли проїзну частину

1 хв читати
Сутичка біля Печерського суду припинилася, мітингувальники зайняли проїзну частину

Біля будівлі Печерського районного суду Києва триває акція прихильників лідера партії "Європейська солідарність", п'ятого президента України Петра Порошенка, якому у середу мають обрати запобіжний захід у "вугільній справі".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на Володимирському проїзді перед будинком суду зібралося декілька сотень людей. Вони тримають у руках прапори із символікою партії "Європейська солідарність", державні прапори та плакати з написами: "Руки геть від Порошенка", "Ні політичним репресіям", а також безпосередньо на будівлю суду прикріплено розтяжку з гаслом "Перемоги України - з Порохом!".

Біля суду також встановлено великий екран, де планують транслювати включення із зали суду.

Автомобільний рух на Володимирському проїзді перекрито. Учасники акції мають намір пропускати лише машини швидкої допомоги, спеціальний та комунальний транспорт.

Ситуація загалом контрольована. Правопорядок під час акції забезпечують представники Національної поліції та патрульні поліцейські, а також присутні силовики. Крім того, на вулиці Алли Тарасової розміщено декілька автозаків.

Раніше на початку акції між прихильниками Порошенка та силовиками сталася невелика сутичка, але станом на зараз акція відбувається без конфліктів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА