14:21 14.02.2022

Глава МВС України: Якщо якийсь "гіркін" спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний без попередження

1 хв читати
Глава МВС України: Якщо якийсь "гіркін" спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний без попередження

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський наголошує, що всі структури МВС виконують поставлені завдання щодо гарантування внутрішньої безпеки України, а українцям слід зберігати спокій і продовжувати свою щоденну роботу.

"300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників і рятувальників щодня несуть свою службу на захисті внутрішньої безпеки України. Незважаючи на будь-які заяви про можливі агресивні дії з боку РФ, ніхто не панікує і не боїться - кожен просто виконує свою роботу задля спокою українців", - сказав міністр у відеозверненні.

Монастирський зазначив: "Ми віримо в наші Збройні сили. Вони, разом з дипломатами та розвідниками, забезпечують зовнішню безпеку України".

Глава МВС запевнив, що міністерство докладе всіх зусиль для недопущення сепаратистських проявів, які мали місце навесні 2014 року в Харкові, Луганську, Донецьку.

"Повторення Слов'янська ми також не допустимо. Якщо якийсь "гіркін" спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний нашим спецназом без попередження і жодних вагань", - запевнив глава відомства.

Говорячи про те, чим кожен українець може допомогти своїй країні, Монастирський зазначив: "По-перше, зберігайте спокій, не панікуйте. Зараз не 2014 рік. Україна стала сильнішою і організованішою. По-друге: кожен на своєму місці повинен виконувати роботу, яку він виконує щодня, щоб працювали школи, лікарні, дитячі садки, підприємства".

"Україна - сильна та єдина. Все буде добре", - підсумував глава МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА