13:17 21.02.2022

Голова Луганської ОДА: Врубівка і Щастя перебувають під обстрілами, жителі без комунікацій

1 хв читати
Голова Луганської ОДА: Врубівка і Щастя перебувають під обстрілами, жителі без комунікацій

Селище Врубівка і місто Щастя (Луганська область) перебувають під обстрілом з боку російських найманців, пошкоджено інфраструктуру, доступу до відновлення поки що немає, повідомив голова обласної державної адміністрації (ОДА) Сергій Гайдай.

"Врубівка і Щастя під вогнем. Люди без комунікацій. Врубівка без електрики й газу. Люди перебувають у бомбосховищах. Пошкоджено житлові будинки. Пошкоджено газопровід - 200 споживачів без газопостачання. Доступу до відновлення поки що немає. Обстріли не вщухають. Щастя без води, тепла та світла", - написав він у Facebook у понеділок.

Гайдай також повідомив, що російські найманці здійснили чотири прямі потрапляння у водозабір і в районі РЕМ. У зв'язку з цим робітники Луганського енергетичного об'єднання залишили свої робочі місця.

"Розбитий колектор тепломережі в районі КПП ТЕС. Теплозабезпечення припинено. Перебито лінію 110 кВ. Організовано ремонт електропостачання. Інформація доповнюватиметься", - поінформував голова ОДА.

У свою чергу пресслужба Луганського енергетичного об'єднання у Facebook повідомила, що станом на 12:00 пошкоджено чотири лінії електропостачання ПЛ-110 КВ унаслідок інтенсивних обстрілів.

"Повністю знеструмлені м. Щастя, с.Передільське, с. Старий Айдар, с. Кряківка, с. Трьохізбенка, смт Райгородка. Схема видачі потужності ЛуТЕС зазнала великих пошкоджень, видається потужність тільки по одній лінії 120 кВ. Значно знижена надійність електропостачання північної частини Луганської області! Для відновлювальних робіт немає безпечного доступу", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА