18:43 04.03.2022

На Донеччині затримали двох російських окупантів, які виявляли блокпости та пункти дислокації ЗСУ - Донецька обласна прокуратура

1 хв читати

На Донеччині затримали ще двох російських окупантів, завданням яких було виявляти блокпости та пункти дислокації Збройних сил України, повідомляє Донецька обласна прокуратура.

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування стосовно двох військовослужбовців 2 мотострілецького батальйону 70 гвардійського мотострілецького полку Збройних сил Російської Федерації за фактом вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, та інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України)", - зазначено в повідомленні.

За даними слідства, 24 лютого 2022 року командир та механік-водій БМП-3 армії країни-агресора у віці 36 та 29 років на виконання злочинного наказу командування РФ вирушили із Сімферопольського району АР Крим на територію, підконтрольну Україні.

Завданням окупантів було виявлення блокпостів та пунктів дислокації Збройних сил України у Донецькій області для продовження воєнної агресії.

Проте під час пересування територією Бердянського району Запорізької області їхня техніка застрягла в болоті, після чого вони потрапили у полон захисників України.

Наразі окупантів затримано за ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Джерело: https://www.facebook.com/1770130199879789/posts/3829055080653947/

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали шість ракетних і 67 авіаударів по Україні, обстріляли близько 110 населених пунктів

Окупанти розпочали атаки на слобожанському напрямку, найбільше відбито на авдіївському й бахмутському

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА