12:52 07.03.2022

У Рівному затримали чоловіка, який передавав інформацію ворожим спецслужбам

1 хв читати

Співробітники служби безпеки України в Рівному затримали чоловіка, який передавав ворожим спецслужбам інформацію про ЗСУ, повідомляє пресслужба Рівненської облпрокуратури.

"Встановлено, що чоловік і до запровадження воєнного стану, і в період його дії, на шкоду територіальній цілісності, недоторканності та обороноздатності України, передавав представникам держави-окупанта відомості щодо особистих транспортних засобів військовослужбовців ОК "Захід" ЗСУ, про місце розташування та шляхи проникнення до військової частини розташованої у м. Дубні Рівненської області, а також у період військового стану інформацію про рух вантажних локомотивів по станції Рівне", - йдеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, що наразі вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру в державній зраді та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. "Згідно з санкцією статті за такий злочин передбачено покарання – позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна", - підсумували у прокуратурі.

Джерело: https://www.facebook.com/rvoblprokuratura/posts/271528598495171

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА