10:58 09.03.2022

Минулої доби в Донецькій області від дій російських військових загинули троє мирних жителів, зокрема дитина – Нацполіція

2 хв читати

Унаслідок військових дій російських військ на території Донецької області за минулу добу загинули троє місцевих жителів, зокрема дитина, поранені ще четверо, також включаючи дитину, повідомляє Національна поліція України.

"За минулу добу російські війська вбили на Донеччині трьох мирних мешканців, серед яких – дитина. Поранено чотири людини, з них одна дитина. Інформація про реальну кількість постраждалих уточнюється. Поліцейські документують наслідки обстрілів та допомагають людям", - йдеться у повідомленні Нацполіції у Telegram-каналі.

У повідомленні наголошується, що під ударом окупантів опинилися населені пункти – Маріуполь, Краматорськ, Волноваха, Торецьк, Костянтинівка, Михайлівка, Володимирівка, Новолуганське.

"Пошкоджено 27 об’єктів - житлові будинки та магазин. Поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) та ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України", - інформують у Нацполіції.

Водночас у повідомленні наголошується, що найгарячішими точками залишаються Маріуполь, Волноваха та навколишні села, також ракетних атак зазнають Краматорськ і район.

"Вчора близько 22:30 російські окупанти завдали удару з ракетного комплексу "Іскандер" по селу Михайлівка під Краматорськом. Ракету було збито, її уламки впали на приватний сектор, пошкоджено п'ять будинків. Поранено жінку та 10-річного хлопчика", - йдеться у повідомленні.

Нацполіція також інформує: "У Маріуполі росіяни вбили під час обстрілу 6-річну дівчинку та її матір. У місті багато загиблих та поранених – точні дані наразі отримати звідти неможливо".

У Нацполіції закликають місцевих жителів дотримуватися комендантської години, не виїжджати самостійно неперевіреними маршрутами, оскільки ворог розстрілює цивільні автомобілі.

"Будьте обережні, в окупованих населених пунктах російські солдати займаються мародерством, відбирають майно у мирних мешканців. Увага, не піднімайте невідомі предмети та не чіпайте нерозірвані снаряди. Викликайте піротехніків за телефоном 101. Окупант масово розповсюджує фейки, тож довіряйте виключно офіційним джерелам інформації", - йдеться у повідомленні.

Джерело: https://t.me/UA_National_Police/2253

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА