10:13 10.03.2022

На Житомирщині за добу внаслідок авіаударів загинули шестеро і травмовані 12 людей - Нацполіція

2 хв читати

У Житомирській області за добу внаслідок авіаударів загинули шестеро і травмовані 12 людей, повідомляють у Національній поліції.

"Упродовж доби 9 березня на території області практично безперервно лунали сигнали повітряної тривоги. Так, у результаті авіаобстрілів до десятка населених пунктів області зазнали втрат, у тому числі людських. Наразі поліцейські документують обставини воєнних злочинів російського агресора", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Зокрема, у Житомирі після 19:00 внаслідок падіння ракети було зруйновано приватний будинок, пошкоджено розташовану поруч АЗС, котельню і теплотрасу та вибито скло у двох лікарнях міста. Двоє житомирян травмовані.

Після опівночі, вже 10 березня, попадання ракети на дорогу в селі Старій Котельні Волицької громади призвело до загибелі п'ятьох людей і поранення ще шести.

Після 23:00 9 березня стало відомо про обстріл невідомими екіпажу групи реагування патрульної поліції Коростенського РУП, внаслідок вогнепальних поранень зазнали двоє правоохоронців, яких було доставлено до медичних закладів.

Окрім того, у Коростені під час ракетного обстрілу було поранено ще двох громадян, які наразі перебувають у лікувальних закладах.

Серед іншого, цієї доби до поліції надійшло повідомлення і про загибель чоловіка в Новополі Оліївської громади.

"За наявною інформацією, обстрілам також були піддані низка інших населених пунктів області, зокрема с. Бистри у Житомирському районі, с. Пісківка Малинської громади та інші. Наразі відомостей про потерпілих не надходило. Водночас зафіксовані руйнування житлових будинків місцевих мешканців", - ідеться у повідомленні.

Джерело: https://www.facebook.com/100067801188903/posts/287187873551250/?d=n

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА