11:05 19.03.2022

У Коростенському районі Житомирської області ворог обстріляв з артилерії селище, ніхто не постраждав - ОВА

1 хв читати
У Коростенському районі Житомирської області ворог обстріляв з артилерії селище, ніхто не постраждав - ОВА

У Коростенському районі Житомирської області російські військові обстріляли с. Будо-Вороб'ї з артилерії, ніхто не постраждав, повідомляє Житомирська обласна військова адміністрація (ОВА).

"18 березня ворог вчинив артилерійський обстріл після с. Будо-Вороб'ї Коростенського району, внаслідок чого дістали ушкоджень і зайнялися приватний житловий будинок і господарська будівля. Для гасіння пожежі та виконання пошуково-рятувальних робіт залучалася одна одиниця техніки та шестеро людей особового складу", - зазначено в повідомленні ОВА у фейсбуці.

Загиблих і травмованих немає.

У свою чергу Державна служби України з надзвичайних ситуацій у суботу вранці повідомила, що в Коростенському районі Житомирської області через обстріли спалахнула будівля, яку в результаті було повністю зруйновано, жертв немає.

"19 березня о 6:15 у Коростенському районі внаслідок обстрілів сталося влучення в одноповерхову будівлю з подальшим займанням. Будівля повністю зруйнована. О 6:35 пожежу локалізовано на площі 500 м кв.", - зазначено в повідомленні у фейсбуці.

О 8:26 пожежу ліквідовано. Жертв і постраждалих немає.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА