15:15 19.03.2022

"Метінвест" розпочав виробництво мініфортифікаційних споруд Hescobastion для оборони в містах – УЦРС

2 хв читати
"Метінвест" розпочав виробництво мініфортифікаційних споруд Hescobastion для оборони в містах – УЦРС

АВ метал груп ZRN – завод решіткового настилу "Метінвесту" – запустив виробництво Hesco-бастіонів – простих фортифікаційних споруд у межах міст, для створення вогневих позицій, організації пропускних пунктів, захисних бар'єрів для підрозділів ЗСУ та територіальної оборони (ТРО).

Згідно з інформацією асоціації учасників ринку металобудування "Український центр сталевого будівництва" (УЦСС) у Facebook, "Метінвест-СМЦ" надав 20 тонн катанки, виробники розробили технологічні карти, підготували та випробували тестові зразки бастіонів і вже готові виробляти бастіони для потреб армії та ТРО безкоштовно або за вартістю необхідних для виробництва матеріалів.

Виконавчий директор УЦСЗ В'ячеслав Колесник закликав допомогти з випуском необхідних для оборони споруд.

"Для виготовлення перших 1100 метрів габіонів, необхідних для мого підрозділу, необхідно закупити ще близько 10 тонн катанки, агроволокно, скоби, пружини, покрити транспортні витрати – разом на суму близько 1 млн грн. Сподіваюся на вашу допомогу. Картка 5218572221740801", – напис він у Facebook.

УЦСС – асоціація учасників ринку металобудування, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних та фасадних систем, галузеві проєктні та наукові організації, монтажні та будівельні компанії.

"Метінвест" є вертикально-інтегрованою групою з видобувних та металургійних підприємств. Його підприємства розташовані в Україні – у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях, у країнах Європи. Зокрема, у Болгарії розташований завод Promet Steel потужністю 500 тис. тонн металопрокату на рік, в Італії – Metinvest Trametal та Ferriera Valsider сумарною потужністю 1,2 млн тонн на рік. У Великій Британії компанії належить завод Spartan UK, який може випускати 200 тис. тонн сталевого прокату на рік.

ТОВ "Метінвест-СМЦ" – оптово-роздрібний канал збуту продукції "Метінвесту" в Україні.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група "СКМ" (71,24%) та "Смарт-холдинг" (23,76%), що спільно управляють компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" – керуюча компанія групи "Метінвест".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА