07:49 14.04.2022

За добу харківські рятувальники 15 разів виїжджали на гасіння пожеж, які виникли через обстріл

1 хв читати

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 24 оперативних виїзди, зокрема 17 - на ліквідацію пожеж, переважна більшість яких (15) були викликані ворожими обстрілами.

"Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 15 виїздів на гасіння пожеж, викликаних ворожими обстрілами. Так, рятувальники виїжджали на гасіння пожеж житлових багатоповерхівок, приватних будинків, гаражів і автомобілів, а також складських будівель. Пожежі сталися: у Немишлянському (1), Московському (8), Київському (3) та Індустріальному (1) районах міста Харкова, а також Ізюмському (1) і Харківському (1) районах області", - повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Наймасштабніша пожежа виникла о 12:58 у складській будівлі в Немишлянському районі Харкова. Площа пожежі становила близько 4000 кв.м. Ліквідували вогонь 12 відділень ДСНС.

Ще одна велика пожежа розпочалася о 20:53 у 9-поверховому житловому будинку у Московському районі Харкова. Вогнем було охоплено близько 1000 кв.м., горіло 16 квартир із 6 до 9 поверху. Для ліквідації пожежі було задіяно 4 одиниці техніки та 20 осіб особового складу ДСНС.

Крім того, рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожеж, які сталися з причин, не пов'язаних з обстрілами, а також тричі на розбирання завалів та 4 на допомогу населенню. Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби 87 разів залучалися до розмінування боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА