20:03 19.04.2022

Чехія допоможе Україні в ремонті бронетехніки - Міноборони

1 хв читати
Чехія допоможе Україні в ремонті бронетехніки - Міноборони

Міністерство оборони Чехії через агентство AMOS допоможе українській стороні в обслуговуванні бронетехніки, його запроваджуватимуть чеські підприємства оборонної промисловості на своїх підприємствах у Чехії та Словаччині, повідомило Міноборони Чехії.

"Чехія стала першою країною-партнером, до якої українська сторона офіційно звернулася з проханням про взаємну співпрацю між чеськими й українськими компаніями у сфері ремонту наземної техніки, яка має бути введена в експлуатацію або була пошкоджена під час бойових дій", - сказала міністр оборони Чехії Яна Чернохова.

Як зазначається, перший конкретний контракт – ремонт танків Т-64. Надалі ремонт може бути поширений на колісну броню сімейств типу БРД та БРДМ, а також можуть бути залучені інші компанії.

Як зазначається у повідомленні, дрібні несправності чи бойові пошкодження усуватимуть українська армія і оборонна промисловість України. Чеська допомога полягає у використанні потужностей чеських підприємств оборонної промисловості для проведення більш масштабних робіт, зокрема з капітального ремонту та введення в експлуатацію обладнання тривалого зберігання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА