07:42 22.04.2022

За добу харківські рятувальники 13 разів виїжджали на гасіння пожеж, спричинених обстрілами

2 хв читати
За добу харківські рятувальники 13 разів виїжджали на гасіння пожеж, спричинених обстрілами

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 35 оперативних виїздів, 24 з яких - на ліквідацію пожеж, зокрема, 13 пожеж, спричинених обстрілами.

"Рятувальники виїжджали на гасіння пожеж багатоповерхових та приватних будинків, гаражів та автомобілів, а також складських та виробничих будівель. Пожежі сталися у Київському (4) та Московському (6) районах Харкова, а також Богодухівському (2) та Ізюмському (1) районах області", – повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Так, масштабна пожежа сталася у житловій 5-поверхівці у Московському районі Харкова. Горіло одразу 9 квартир з першого до четвертого поверху. Площа пожежі становила близько 650 кв. На місці події працювали 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 осіб особового складу ДСНС. Через три години пожежу вдалося втихомирити. Рятувальники ліквідували пожежі у складській будівлі на площі близько 1000 кв. та у виробничій будівлі на площі 300 кв., що сталися увечері у Київському районі Харкова. У гасінні цих пожеж було задіяно 12 одиниць техніки та 60 осіб особового складу ДСНС.

Крім того, протягом доби рятувальники 11 разів виїжджали на гасіння пожеж, що сталися з інших причин, не пов'язаних з обстрілами, 4 рази – на аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будинках Московського, Індустріального та Київського районів Харкова, 7 – на допомогу населенню.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 71 виїзд на знешкодження боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА