11:15 09.05.2022

Усі школи 14 областей продовжують освітній процес у дистанційній формі, в решті - дистанційно, змішано або тривають канікули – Міносвіти

2 хв читати
Усі школи 14 областей продовжують освітній процес у дистанційній формі, в решті - дистанційно, змішано або тривають канікули – Міносвіти

Міністерство освіти і науки України заявляє, що всі школи 14 областей продовжують освітній процес у дистанційній формі, в решті областей освітній процес відбувається у дистанційній формі, змішаній або тривають канікули.

"За даними департаментів освіти і науки обласних військових адміністрацій, усі ЗЗСО 14 областей України продовжують освітній процес у дистанційній формі. У чотирьох областях освітній процес відбувається дистанційно, частково змішано та очно; у п'яти – в дистанційній формі, частково канікули або призупинено; у двох регіонах освітній процес триває в дистанційному форматі, частково змішано або канікули, частково призупинено навчання", – йдеться у повідомленні пресслужби міністерства.

Дистанційну форму навчання організовано в понад 12 тис. 500 закладах загальної середньої освіти, а навчання продовжують більше ніж 3,7 млн учнів.

Також кількість тимчасово переміщених дітей, які долучилися до навчання з інших областей, сягає майже 92 тис. осіб.

Щодо роботи закладів дошкільної освіти, то в 14 областях України частина дитсадків використовує елементи дистанційного навчання в роботі з вихованцями та батьками, решта працюють у змішаному чи звичному форматі.

Крім того, у п'яти областях деякі садки використовують елементи дистанційного навчання у роботі з вихованцями та батьками, інші створили чергові групи або продовжили змішаний чи очний формат навчання. В решті областей освітній процес поки що не відбувається.

Отже, близько 3 тис. 500 закладів дошкільної освіти проводять освітній процес і понад 2 тис. 500 внутрішньо переміщених дітей залучені до навчання в дитсадках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА