14:03 02.07.2022

Кількість загиблих і зниклих безвісти унаслідок ракетного удару по ТЦ "Амстор" становить 22 людини - мер

2 хв читати
Кількість загиблих і зниклих безвісти унаслідок ракетного удару по ТЦ "Амстор" становить 22 людини - мер

Кількість загиблих і зниклих безвісти внаслідок ракетного терористичного акту в ТЦ "Амстор"становить 22 людини, одна людина залишається зниклою безвісти, внаслідок російського ракетного удару по торговому центру "Амстор", повідомив мер міста Віталій Малецький.

"Останні дані по пошуково-рятувальної операції на місці теракту в ТЦ "Амстор": з 21 особи, які вважалися зниклими безвісти, експертизою встановлено тіла 20 загиблих, наразі одна людина залишається зниклою безвісти. Одна людина померла в лікарні. Таким чином на сьогодні кількість загиблих та зниклих безвісти внаслідок ракетного терористичного акту в ТЦ «Амстор» становить 22 особи", - написав він у Facebook.

Пошуково-рятувальна операція триває, залишається розібрати менше 10% завалів.

"Ніколи не пробачимо рашистів, помстимося за кожну невинно вбиту людину!", - додав мер.

Як повідомлялося, РФ 27 червня завдала ракетного удару по торгово-розважальному центру "Амстор" в Кременчуці Полтавської області, де в той момент було понад тисячу мирних жителів.

1 липня у Державній службі України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомили, що станом на 20:00 у м.Кременчук обстежено та розібрано уламки будівельних конструкцій на 90% загальної площі ТЦ "Амстор".

Всього внаслідок ракетного удару загинули 19 осіб і постраждали 64 людини, з яких 26 - госпіталізовані. З початку робіт виявлено 29 фрагментів тіл.

Кременчуцька міська рада ухвалила рішення про збільшення до 100 тис. грн матеріальної допомоги сім'ям постраждалих внаслідок російського ракетного удару по ТЦ.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА