08:05 03.07.2022

Українські військові знищили 29 окупантів, 9 одиниць техніки, збили 3 повітряні цілі

2 хв читати

Українські військові знищили 29 людей особового складу, 9 одиниць ворожої техніки, вразили 3 повітряні цілі, повідомляє Оперативне Командування "Південь".

"(…) Вже відомо про знешкодження 2️9️ рашистів, самохідної гаубиці "Мста-С", 2️ самохідних великокаліберних гармат "Піон", ще 6️ одиниць броньованої техніки. У Миколаївській області ворог активізував повітряну розвідку, але готовність реагувати на безпілотник у наших підрозділів бездоганна: 3️ із 3 повітряних шпигунів заземлено вщент", - сказано в повідомленні, опублікованому в фейсбуці в ніч на неділю.

Також, "поблизу Чорнобаївки та Снігурівки знищено 2️ склади боєприпасів. А біля Іванівки, як бонус до звільнених територій, захоплено 4️ трофейні бойові машини піхоти".

Минулої доби ворог завдав 9 авіаційних ударів, 5 – в Херсонській області з метою повернути втрачене становище в районі Іванівки, 1 удар – біля Мирного.

Окупанти завдали двох бомбових ударів по острову Зміїний, а також завдали ракетного удару по Білгород-Дністровському району на Одещині. Ракета влучила "в господарську будівлю прибережної бази відпочинку. Значних руйнувань та спалахів не виникло, загиблих і постраждалих немає".

Українські військові завдали 5 авіаційних ударів по 2 складах боєприпасів та п'яти осередках скупчення ворожої сили в районах П'ятихаток, Високопілля, Дудчан та Центрального.

У корабельному угрупуванні ворожого флоту в Чорному морі є зміни: "відтепер на варті 3 ракетоносці, споряджені 24 крилатими ракетами і 2 великих десантних кораблі".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА