16:47 15.11.2022

UNITED24 та "Метінвест" випустили в продаж останній тираж браслетів із довоєнної сталі "Азовсталі", збір піде на флот морських дронів ЗСУ

2 хв читати
UNITED24 та "Метінвест" випустили в продаж останній тираж браслетів із довоєнної сталі "Азовсталі", збір піде на флот морських дронів ЗСУ

Фандрейзингова платформа президента України UNITED24 та гірничо-металургійна група "Метінвест" створили фінальну серію браслетів "Азовсталь. Символ незламності" з використанням останньої довоєнної партії сталі маріупольського комбінату.

Згідно з пресрелізом компанії у вівторок, останній тираж браслетів виготовили зі сталевих букв "Вірю у ЗСУ", які протягом місяця стояли біля підніжжя найбільшого прапора України. Браслет коштує 1,5 тис. грн, а придбати його можна не лише в Україні, а й у ЄС, США та Канаді. Весь прибуток від продажу браслетів піде на створення першого в історії флоту морських дронів для Військово-морських сил Збройних сил України.

При цьому нагадується, що для кожного українця "Азовсталь" - більше ніж назва меткомбінату: він став символом мужності та незламності захисників України, які виявилися міцнішими за сталь. Саме тому випущені у жовтні 30 тис. браслетів зі сталі "Азовсталі" в рамках першого та другого тиражу було розкуплено за лічені дні.

15 листопада розпочинається продаж останнього і від цього особливо цінного тиражу. Його створили з літер "Вірю у ЗСУ", щоб тисячі людей змогли розділити віру в Збройні сили України. Участь "Метінвесту" у проєкті "Азовсталь. Символ незламності" – частина мілітарної ініціативи "Сталевий Фронт Ріната Ахметова".

"Упевнений, що весь тираж браслетів розійдеться по Україні та світу за кілька днів. Сподіваюся, що наступну партію браслетів ми виготовимо вже з першої партії сталі на відновленій "Азовсталі" в українському Маріуполі", – зазначив генеральний директор "Метінвесту" Юрій Риженков, якого цитує пресслужба.

Дизайн браслетів із вигравіруваним гербом України розробив ювелірний дім SOVA.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА