20:19 16.12.2022

Під час відбиття ракетної атаки відзначилися всі повітряні командування

1 хв читати
Під час відбиття ракетної атаки відзначилися всі повітряні командування

Під час відбиття ракетної атаки у п'ятницю відзначилися всі повітряні командування: "Центр", "Південь", "Схід" та "Захід", сказав у відеозверненні у п'ятницю президент України Володимир Зеленський.

"Сьогоднішній результат – 60 ракет збито. Відзначилися всі повітряні командування: "Центр", "Південь", "Схід" та "Захід". Особливо результативними були бійці 96 зенітної ракетної бригади, які прикривають Київську область. Понад 40 ракет терористів було знищено саме у небі центральних районів країни та поблизу Києва. Дякую вам, воїни!" - сказав він.

Але, наголосив президент, на жаль, є влучення. "Терористам потрібна така масованість ракетних нальотів, щоб хоча б частина їх "виробів" досягала призначених цілей. Усі їхні цілі сьогодні цивільні, й це переважно енергетика та об'єкти теплопостачання", - сказав Зеленський.

"Наші енергетики та ремонтні бригади почали працювати ще під час повітряної тривоги. Прошу всіх наших людей виявити терпіння і дякую кожному, чия робота – в будь-який час повертати нормальність життя", - сказав Зеленський.

За його словами, "на що б там не розраховували "ракетоприхильники" з Москви, це все одно не змінить розстановки сил у цій війні. Їм вистачить ракет для декількох таких масованих ударів. Нам вистачить цілеспрямованості та віри в себе, щоб і після цих ударів повертати своє".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА