16:28 08.08.2023

Нардепа Гунька викрито на хабарі в $85 тис.

1 хв читати
Нардепа Гунька викрито на хабарі в $85 тис.

Служба безпеки України та Національне антикорупційне Бюро (НАБУ) викрили "на гарячому" чинного народного депутата, який за $85 тис. "продавав" землю Національної академії аграрних наук, повідомляє СБУ.

"Служба безпеки спільно з НАБУ викрила чинного народного депутата України на масштабній корупції. За гроші чиновник обіцяв бізнесменові забезпечити надання в обробіток державних земельних ділянок Національної академії аграрних наук України", - ідеться в повідомленні української спецслужби у вівторок.

За інформацією СБУ, правоохоронці задокументували незаконну діяльність нардепа і викрили його "на гарячому" під час отримання ним першої частини неправомірної вигоди в розмірі $85 тис.

У повідомленні не вказано ім'я депутата, як повідомило агентству джерело, йдеться про Анатолія Гунька.

У СБУ інформують, що в межах кримінального провадження, розпочатого за ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), вирішують питання щодо повідомлення про підозру народному депутату і двом його спільникам.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.

Комплексні заходи проводилися за процесуального керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та за сприяння Генерального прокурора.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА