16:48 20.09.2023

У Києві запустили чатбот для оформлення поїздок у соціальному таксі

1 хв читати

У столиці України запустили чатбот у тестовому режимі для оформлення поїздок у соціальному таксі - спеціально обладнаному транспорті для перевезень людей з інвалідністю, повідомила заступниця голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Марина Хонда.

"Для зручності оформлення поїздок запускаємо чатбот у тестовому режимі, де можна буде оперативно створити та скасувати поїздку, залишити відгук, отримати відповіді на найпоширеніші запитання", - написала вона у фейсбуці в середу.

Як зазначила Хонда, соціальне таксі працює в Києві вже близько трьох років. "Щомісяця кількість осіб, яких перевозить надавач послуг, збільшується. Зокрема, кількість тих, хто потребує перевезення, збільшилася із 200 до 300 людей. Уже випущено на маршрути 12 спеціалізованих автомобілів", - повідомила вона.

Заступниця голови КМДА уточнила, що скористатися послугою інклюзивного таксі та отримати додаткову інформацію можна через чатбот у телеграмі за посиланням: https://t.me/kyivsocialtaxi_bot.

Соціальне таксі - це спеціальний транспорт, призначений для перевезень людей з інвалідністю. Він обладнаний усіма необхідними засобами для безпеки та комфорту під час поїздок до об'єктів соціального значення (центри реабілітації, лікарні, навчальні заклади тощо).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

Унаслідок обстрілів на Донеччині поранено двох людей - ОВА

На Харківщині за добу двоє мирних жителів постраждали внаслідок обстрілів

Російські сили можуть домогтися значних тактичних успіхів, допоки Україна очікуватиме на прибуття допомоги від США - ISW

Росіянин убив двох українців у Верхній Баварії

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА