14:14 10.10.2023

Підозрюваних у наведенні удару на кафе в с. Гроза поки що немає, розслідування триває - поліція

2 хв читати
Підозрюваних у наведенні удару на кафе в с. Гроза поки що немає, розслідування триває - поліція

Поліція перевірила понад пів сотні осіб на можливу причетність до наведення ракети на кафе-магазин у с. Гроза Куп'янського району Харківської області, але підозрюваного поки що немає, повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції в області - начальник слідчого управління Сергій Болвінов.

"Підозрюваного немає станом на зараз. Підтвердити інформацію, що хтось навів ракету на це місце, зараз не можу офіційно. Робота триває... Понад 50 людей із цього села були перевірені підрозділами поліції. Крім того, на цьому місці працювала Служба безпеки України, яка проводила відповідні заходи в рамках своєї компетенції. Я не можу звітувати за роботу іншого підрозділу та звітувати, скільки людей вони перевірили", - сказав Болвінов на брифінгу у вівторок.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи перевіряли правоохоронці інформацію про можливу причетність до наведення власника кафе, якого раніше притягували до відповідальності за колабораціонізм, Болвінов сказав, що в нього проводили обшуки, проте наразі правоохоронці не мають доказів його можливої причетності. Водночас Болвінов зазначив, що внаслідок ракетного удару загинула сестра власника кафе. Він також повідомив, що серед загиблих був і староста села Олександр Нечволод.

Як повідомлялося, 5 жовтня близько 13:25 окупанти завдали ракетного удару, імовірно "Іскандером-М", по кафе-магазину в с. Гроза Куп'янського району Харківської області, де відбувалися поминки у зв'язку з перепохованням українського військового, уродженця цього села. Станом на 10 жовтня відомо про 53 загиблих унаслідок ракетного удару.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА