18:47 24.10.2023

ГУР Міноборони України про Керченський міст: Усе буде тоді, коли потрібно

2 хв читати
ГУР Міноборони України про Керченський міст: Усе буде тоді, коли потрібно

Кількість знищеної російської техніки, запасів логістичних центрів в окупованому Криму буде збільшуватися, а ситуація з Керченським мостом вирішиться "тоді, коли потрібно", заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

"Водночас триває комплексна робота з деокупації українських територій, у Криму, безумовно, теж. І те, що окупанти сьогодні справді не почуваються в безпеці - це факт. І кількість знищеної там техніки і логістичних центрів, запасів і схронів БК лише зростає й зростатиме. Як і знищеного особового складу", - сказав Юсов в ефірі телемарафону у вівторок.

Говорячи про подальшу долю Керченського мосту, Юсов сказав, що "все буде, і буде тоді, коли потрібно".

"Питання з мостом не можна сприймати як бажання на Новий рік, хоча це логічне й природне бажання для багатьох людей. Але все відбудеться тоді, коли потрібно", - додав він.

Коментуючи ситуацію з чорноморським флотом РФ майбутньої зими, Юсов заявив, що "ідеальний варіант зимівлі російського чорноморського флоту - за моделлю крейсера "Москва".

"Це найкраща для них перспектива. Так, кілька місяців вони (росіяни - ІФ-У) вживають заходів для переведення суден, підводних човнів, частини штабної інфраструктури, виведення їх із Криму та облаштування в Новоросійську", - сказав він.

У ГУР зазначили, що оскільки порт у Новоросійську недостатньо підготовлений, то розглядають інші майданчики на окупованих територіях третіх країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА